Image caption.
Image subcaption.
Image caption.
Image subcaption.

Bakstenen en gevelbekleding

NELISSEN

Nelissen Steenfabrieken, een familiebedrijf waar de kwaliteit van gevelstenen hoog in het vaandel wordt gedragen. In 1921 opgericht door Alfons Nelissen op het Kesseltse plateau. Deze locatie was omwille van haar kleigrond ideaal voor de vervaardiging van handvormstenen.

VANDERSANDEN

Jaak Vandersanden richtte in 1925 een steenbakkerij op in Spouwen. Sindsdien is er heel wat veranderd en zijn zij het grootste baksteen producerende familiebedrijf in Europa. Vandersanden Group heeft een totale afzet van ca. 60 milj. straatbakstenen en ca. 320 milj. gevelstenen per jaar.

ETERNIT

Eternit is de Belgische marktleider in oplossingen voor daken, gevels en wanden. Eternit biedt u een uitgebreid gamma duurzame en milieuvriendelijke gevelbekledingsmaterialen. De montage als lichtgewicht voorzetgevel is dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie.

DIVERSEN

De wijze van bouwen en het gebruik van materialen is een continue evolutie. Ecologisch denken staat daarbij als primaire gedachte. De nieuwe producten en/of plaatsingswijzen zijn zowel energie- als kostenbesparend.