Image caption.
Image subcaption.
Image caption.
Image subcaption.

Dakbedekking

Wij bieden een uitgebreid assortiment dakbedekkingsmaterialen aan voor professionele dakdekkers en particulieren. Dakpannen, leien,onderdakfolies of -platen, golfplaten, natuurleien, tegelpannen, betonpannen, en nog meer vindt U bij ons.

Eternit kleidakpan

Top kwaliteit en duurzaamheid zijn de prioriteiten tijdens de productie en ontwikkeling van de Eternit kleipannen. De Eternit kleipannen worden geproduceerd met een extreem glad oppervlak aan de bovenzijde, "ICED SURFACE", dit om het oppervlak zo duurzaam mogelijk te maken.

Eternit betondakpan

Onze betonpannen worden allen in de massa gekleurd en krijgen een dubbele gekleurde beschermlaag, één laag vlak na de productie en de tweede na droging.Betonpannen zijn ideaal om ecologisch en duurzaam te bouwen. 2 panmodellen zijn beschikbaar met aangepaste geïntegreerde zonnepanelen.

Eternit leiën

Deze leien zijn geschikt voor alle soorten daken en gevels, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. De leien kunnen zowel op dak als gevel met dezelfde overlap geplaatst worden, U kan dus een perfecte continuïteit creëren tussen dak en gevel.

Eternit golfplaten

Met de Eternit golfplaat kiest u voor een dak dat het welzijn van mens en dier centraal stelt. De unieke eigenschappen van deze golfplaat zijn de beste garantie voor een gebouw met een lange levensduur. Eternit golfplaten bewijzen al jaren hun degelijkheid in alle omstandigheden.