image

Tegels

Een uitgebreid assortiment in vloer- en wandtegels, zowel keramisch als natuursteen. Voor ieders budget hebben wij een ruime keuze tegels in voorraad aan zeer interessante prijzen.

image

Laminaat

Een waaier van kleuren in diverse afwerkingen. Van mdf laminaat tot click vynil laminaat, voor particulier of commercieel gebruik en eenvoudig in plaatsing.

image

Terras, tuin & bestrating

Rondom je woning dragen heel veel elementen bij tot één fraai geheel. De uitstraling die je wenst kan door diverse toepassingen worden bekomen. Kijk al even hier op onze site.

image

Natuursteen

Natuursteen behoudt zijn karakter door de jaren heen, het is daarom ook een veel gebruikt bronmateriaal voor heel wat realisaties. Natuursteen is mooi, tijdloos en karaktervol.

image

Bouwmaterialen

Voor bouwmaterialen bent U natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Wij leveren sinds vele jaren materialen van diverse producenten en hebben dan ook de nodige kennis over het gamma dat zij ter beschikking hebben.

image

Containers

Uw bouwpuin in onze container. Plant u afbraakwerken? Wilt u komaf maken met bouwpuin? Huur een container bij Jackers Robert, de eenvoudigste manier om uw puin af te voeren.

image

Stallit

De sterkste, warmste en beste afwerking voor alle stalvloeren sinds meer dan 40 jaar. Bijna onverslijtbaar en toch niet duur. 2cm laagdikte is voldoende.

image

Promoties

Sterk in prijs verlaagde artikelen en toch sterk in kwaliteit, dat zijn promoties bij Jackers Robert. Als het goed moet zijn en niet duur, klik dan op de promoties knop hierboven.

image

PROMOTIE

Keramisch parket 22x85cm

22,99m² incl. 21% BTW

MEER PROMOTIES
image

PROMOTIE

Tegels voor garage, tuinberging en kelder.

7,00m² incl. 21% BTW

MEER PROMOTIES
image

PROMOTIE

Hedendaags gerectificeerd 60x60

32,60m² incl. 21% BTW

MEER PROMOTIES